keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Musta macrame seinävaate❤

Pitkästä aikaa olen taas päässyt solmujen maailmaan. Olen vältellyt  makrameiden tekoa, koska haluaisin ohittaa alkuvaiheen, jossa langat pitäisi osata leikata oikean mittaisiksi. Ja langan valinta; kumpi ois parempi lanka paksumpi punoskude vai ohut hapsuttuva kierrenaru. 

Olin nakannu jo syksyllä parvekkeelle Facebookista saadun makrame-työn aloituksen. Jollaki oli menny hermot heti alkumetreille ja antoi sitten työn lankakerineen pois😄. Enkä kyllä yhtään ihmettele. Tämäkin vaatii hermoja. Ja että löytää ergonomisen asennon tehdä, ettei kädet puudu. Purkaminen on tässäkin se ärsyttävin homma ja sitten kun piti vielä alkaa jonku toisen aloitusta purkamaan niin huhhuh. 

Siinä oli kuitenkin langat leikattuna ja laitettuna keppiin ja purkamisen jälkeen pääsi heti aloittamaan. Idean seinävaatteeseen löysin jälleen kerran Pinterestistä. Omaan versiooni lisäsin vielä keskimmäiseen osioon berry-solmuja ja muokkasin alareunasta vähän erilaisen. Minusta tuo ei edes näytä yhtään samalta seinävaatteelta mistä katsoin mallia. Siihen vaikuttaa varmaan musta väri. 

Tehdessä tuntui että kaikki solmut mennee ihan vinoon ja nuista väleistä missä ei oo solmuja niin tulee ihan löysät ja epäsymmetriset. Mutta lopputuloksessa se ei oikeestaan haittaa. Kyllä se kädenjälki pittääki näkyä😋.

Musta väri tuo ihanasti meidän valko-harmaaseen kotiin kontrastia ja kodikkuutta. Ja tuosta ohuemmasta narusta oli helppo tehä.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti